La rítmica va arribar a Igualada l’any 1986.                                                                                                                                                Gracies a la Irene Enrique Climent, que va anar a fer un curs de rítmica a Barcelona, i va portar tot lo que havia après cap aquí.

Maria Dolors Domingo va crear el primer club de rítmica de Igualada anomenat Aula de Cultura Fisica, era un club de deportiva i rítmica. Al cap d’un temps el club es va mes gran i  al 1989 van agafar al Americo Aldo Bariles (Coco), ell va començar entrenant la Rítmica Deportiva Femenina. Les nenes entrenaven al costat de l’escola Mowgli. Al principi nomes hi havien 7 o 8 gimnastas: Susana Roca, Cristina Caraltó, Yolanda, Sandra, Marina, Georgina, Sira i Maria.

L’any 1992 es va formar el grup d’artística Masculina, els primers gimnastes van ser: Abel, Marc Pozo, Roper, Adria Lozano. Ells entrenaven a les comes o de vagades al local.

L’any 1990 van començar a anar a entrenar a Fouxarda, un club de Barcelona, i anaven els dissabtes. Anaven a entrenar amb el equip de competició femeni. Aquet club triava les gimnastes mes bones, les entrenava i les portava a competir a Copa Catalana, gracies a aquet club el grup fremeni i masculi van anar a entrenar al CAR (centre de alt rendiment de Catalunya). Gracies a la Fouxarda van agafar els grups que hi havia a la Aula i els van portar al CAR, gracies a aixo van anar a la selacio Espanyola. El equip masculi es va classificar per anar al campionat d’Espanya a Mostoles.

Les 1r gimnasta de rítmica de competició va ser Susanna Roca i Cristina Caraltó.

Les 1r gimnastes de compe de deportiva que van anar a competir van quedar campiones de Catalunya, a nivell 2.

La Yolanda va ser la primera gimnasta del club que va quedar Campiona de Catalunya amb els 5 aparells ( aro, cinta, masas, corda i pilota).

Es va anar fent més gran i famos llavors van haver de agafar més entrenadores.

28 anys després la presidenta (la credora Maria Dolors Climent Domingo) com que tenia una escola de dansa i una de rítmica va haver de plegar de rítmica perquè ja no podia més.